Ebu Sırr İmzalı 8x11 mm Beyzi Katalin Tesbih Şeffaf Delim Osmanlı Benzetme Kanayan Baga Ahşap Kutulu

İNDİRİMLİ
567,00 TL
368,55 TL
42,50 TL den başlayan taksitlerle satın alabilirsiniz.
Marka
Stok Kodu
EBUSIRRANTİK10
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
567,00 TL + KDV
Paylaş
Koşulsuz İade
Sigortalı Gönderim
Bakım Garantisi
Ölçü Değişimi
Mücevher Sertifikası
%100 Memnuniyet

  • Aldığınız Ürün Özel Ahşap Kutusuyla Gönderilecektir.
  • Malzeme: Katalin
  • Antik - Dinlenmiş Sert Hamur
  • Master/Usta: Ebu Sırr İmzalı
  • Koleksiyona ve Günlük Çekime Uygundur
  • Kadifemsi Çekimi Vardır



TESBİHİLERİMİZ EBU SIRR TESBİH ATÖLYESİNİN ÖZEL İŞÇİLİKLİ ÜRÜNLERİDİR. KATALİN BAGA VE SIKMA KATEGORİLERİNDE TESCİLLİ ve ALANININ EN İYİ ÜRÜNLERİNDEN OLUP, HER TÜRLÜ GARANTİLİDİR. MALZEME, ANTİK MALZEME DİYE BİLİNEN DÖKÜMDEN SONRA DİNLENDİRİLMİŞ VE UZUN SÜRE FIRINLANMIŞ , TAŞ GİBİ SERT ŞIKIR ŞIKIR BİR MALZEMEDİR. KESİNLİKLE ÖZEL DÖKÜMDÜR. (PAHALI DÖKÜM)


TESBİH PÜSKÜLÜ SİSTEMLİ OLARAK DİZAYN EDİLMİŞTİR. ÇOK ESTETİKTİR VE TESBİHLERE ÇOK YAKIŞMAKTADIR.  TESBİH  ÜZERİNDE USTAMIZA AİT İMZA BULUNMAKTADIR.


ÇEKİMLERİ KADİFEMSİ ve TEK KELİMEYLE MÜKEMMELDİR. HEM KOLEKSİYON HEMDE GÜNLÜK ÇEKİM İÇİN UYGUNDUR.



KATALİN (KANAYAN BAGA) TESBİH NEDİR ?


Katalin, özel formüllere bağlı fenol-formaldehit vb çeşitli reçinelerin karışımdan oluşan, günümüz teknolojisiyle fabrikasyon koşullarda üretilen özel bir üründür. İçerisinde BOYA, NAYLON, PETROL vb maddeler yoktur. Tamamen doğal reçinelerden üretilmiştir. Bu ürünlerin içlerinde sentetik farklı malzemeler vardır. Malzeme çubuk formunda dökülür, buradan işlenerek tesbih haline getirilir. Sıkma kehribara göre dokusu yumuşak bir malzemedir, fakat özel koşullarda uzun süre fırınlanarak sert ve antik bir yapı kazandırılır.


Bu malzemeye kanayan baga da denilmektedir. Tesbih habbelerine ateş ile temas edildiğinde (kısa süreli ısıtma) sıkma kehribarlardaki gibi çatlama olmaz, habbe yanar ve kızarır (kanar) bu sebeple bu tesbihlere kanayan baga da denmektedir. 

Ayrıca çubuk formunda döküldüğü için Çubuk baga, Çubuk katalin baga gibi isimlerle de anılmaktadır. Aslında hepsinin orijini katalindir.

Katalin tesbihlerin eskileri (40 yıl ve daha öncesi) piyasada çok değerlidir. Ortalama 5-10 bin bandında işlem görmektedir. Bizim sattığımız ürünler yeni dökümdür bu nedenle fiyatları daha uygundur. Bu tesbihler yıllar sonra daha da değerlenecek ve antika olacaktır.



İçerisinde Plastik vs varmıdır?


Tesbihimiz, toz, plastik yahut polyeseter değildir, içerisinde NAYLON, PETROL, BOYA vs kesinlikle yoktur, her türlü teste tabidir. Piyasa da plastikten yapılmış toz kehribar diye bilinen ürünlerle malzemesi tamamen farklıdır. Piyasa değeri yüksektir.


ÖZETLE TESBİH İÇİN BELİRLENEN FİYAT BU MALZEMENİN HAKKIDIR, ALIRKEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ.  



Neden Sizden Almalıyım?


  • Fiyatımız ve kalitemiz çok iyi, bu konuda çok iddialıyız.
  • Aynı gün kargo yapıyoruz.
  • Ürünü AHŞAP HEDİYE KUTUSUNDA göndermekteyiz, ister kendinize ister bir dostunuza rahatlıkla gönderebilirsiniz.


Fiyatlarınızın piyasaya göre düşük olmasının sebebi nedir?  


Öncelikle şunu ifade etmek isteriz ki, Vip Kehribar piyasa da ateş ve sıkma kehribar adına hangi malzeme satılıyorsa onu satmaktadır. Vip Kehribar'ın "EN İYİ KALİTE UYGUN FİYAT" sloganından da anlaşılacağı üzere, Vip Kehribar aynı kalitede ürünü uygun fiyatlarla müşteriye sunmaktadır. Bunun nedenine gelince;  


Vip Kehribar, 7 farklı E-ticaret platformunda satış yapmaktadır, ve satış planlamasını tamamen e-marketing üzerine kurmuştur. E-marketing sisteminin vazgeçilmezi olan, sürümden kazanma stratejisi temel prensibimizdir. Bundan dolayı düşük kar marjlarıyla daha fazla ürün satmayı hedefliyoruz.





Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ebu Sırr İmzalı 8x11 mm Beyzi Katalin Tesbih Şeffaf Delim Osmanlı Benzetme Kanayan Baga Ahşap Kutulu Ebu Sırr İmzalı 8x11 mm Beyzi Katalin Tesbih Şeffaf Delim Osmanlı Benzetme Kanayan Baga Ahşap Kutulu EBUSIRRANTİK10
Ebu Sırr İmzalı 8x11 mm Beyzi Katalin Tesbih Şeffaf Delim Osmanlı Benzetme Kanayan Baga Ahşap Kutulu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.