12 mm Küre Kesim Sarı Kahve Sıkma Kehribar Pirinç Püsküllü Katalin Tesbih Fares Baydoun Tespih

İNDİRİMLİ
1.427,00 TL
927,55 TL
106,97 TL den başlayan taksitlerle satın alabilirsiniz.
Marka
Stok Kodu
PİRİNCARNAVUT02
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.427,00 TL + KDV
Paylaş
Koşulsuz İade
Sigortalı Gönderim
Bakım Garantisi
Ölçü Değişimi
Mücevher Sertifikası
%100 Memnuniyet
  • Malzeme: Sıkma Kehribar 
  • Ölçü:12 mm Küre Kesim
  • İmameden uzunluk: 24 cm
  • Toplam uzunluk 36 cm
  • Tesbihlerimiz meşhur faris usta atölyesinin özel işçilikli ürünleridir. Sıkma, ateş, zar kehribar ve katalin kategorilerinde tescilli ve alanının en iyi ürünlerinden olup her türlü garantilidir. Günlük çekime ve koleksiyona uygundur, çekimleri kadifemsi ve tek kelimeyle mükemmeldir. Tesbihlerimiz çekildikçe renk almaktadır.
  • Tesbih püskülü pirinç üzeri mikron gümüş kaplama, özel tasarımdır. Benzersizdir, estetiktir ve tesbihlere çok yakışmaktadır.
  • Ateş kehribar veya sıkma kehribar tesbih ne demektir? Piyasa da yeni malzeme olarak bilenen "sıkma ve ateş kehribar tesbih” özel formüllere bağlı fenol-Formaldehit vb çeşitli reçinelerin karışımdan oluşan, günümüz teknolojisiyle fabrikasyon koşullarda üretilen özel bir üründür. Içerisinde boya, naylon, petrol vb maddeler yoktur. Tamamen doğal reçinelerden üretilmiştir. Bu ürünlerin içlerinde adlarındaki "sıkma " sözcüğünden de anlaşılacağı gibi sentetik farklı malzemeler vardır. Bu maddeler ve karışım formülü özel olmakta, sıkma kehribar tesbihlerin de temel özelliği bu karışımdan ve karışım formülünün gizli tutulmasından kaynaklanmaktadır. Bu malzemeden üretilen tesbihlerden şeffaf olanlarına ateş, buğulu yapıda olanlarına zar, hareli olanlara sıkma, içi gözükmeyecek şekilde dolgun olanlarına katalin denilmektedir. Simli katalin ya da simli sıkma olarak adlandırılan ürünler içerisinde ise, ilave olarak sedef parçacıkları bulunmaktadır. Sıkma ve ateş kehribar tesbihlerin en büyük özelliği kullanımla beraber renk almaları ve elde daha güzel bir form yakalamalarıdır. İncelediğiniz ürün de kullanımla beraber zaman içerisinde renk alacaktır.
  • İçerisinde plastik vs varmıdır? Tesbihimiz, toz, plastik yahut polyester değildir, içerisinde naylon, petrol, boya vs kesinlikle yoktur, her türlü teste tabidir. Piyasa da plastikten yapılmış toz kehribar diye bilinen ürünlerle malzemesi tamamen farklıdır. Piyasa değeri yüksektir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
12 mm Küre Kesim Sarı Kahve Sıkma Kehribar Pirinç Püsküllü Katalin Tesbih Fares Baydoun Tespih 12 mm Küre Kesim Sarı Kahve Sıkma Kehribar Pirinç Püsküllü Katalin Tesbih Fares Baydoun Tespih PİRİNCARNAVUT02
12 mm Küre Kesim Sarı Kahve Sıkma Kehribar Pirinç Püsküllü Katalin Tesbih Fares Baydoun Tespih

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.