11 mm Mişmişi Alman Faturan Sıkma Kehribar Tesbih

İNDİRİMLİ
1.712,40 TL
1.113,06 TL
128,36 TL den başlayan taksitlerle satın alabilirsiniz.
Marka
Stok Kodu
faturansıkma11
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
1.712,40 TL + KDV
Paylaş
Koşulsuz İade
Sigortalı Gönderim
Bakım Garantisi
Ölçü Değişimi
Mücevher Sertifikası
%100 Memnuniyet
  • Özel Koleksiyonluk Tesbih
  • Aldığınız Ürün Özel Ahşap Kutusuyla Gönderilecektir.
  • Malzeme: Faturan Sıkma Kehribar - Renk Alır
  • Antik - Dinlenmiş Sert Hamur
  • Master/Usta: Mehmet Başkut
  • Koleksiyona ve Günlük Çekime Uygun
  • Kadifemsi Çekim

Dostlar, tesbihimiz dinlenmiş şıkır şıkır hamurdan mükemmel kondüsyona sahip harika bir üründür. Habbeden ve imameden eski usul havşalıdır. Gram boya yoktur tamamen kendi rengidir, geleceğin osmanlısı olmaya aday bir sanat eseridir.

Tesbihlerimizin imameleri kuru torna habbeleri ise zımparadır. İki kat cila vurulmuştur, kadifemsi çekime sahiptir.

Tesbih malzemesi Alman formüle sahip faturan sıkma kehribardır. Evladiyelik diye tabir ettiğimiz eskidikçe değer kazanacak özel bir parçadır.

Tesbih püskülü piriç malzemeden birebir gümüş kalıpları kullanılarak üretilmiştir.

Ürünlerde daha fazla kişiselleştirme, isme özel hediye veya özel kutu seçenekleri isterseniz ürünle beraber dip fiyattan satışa koyduğumuz yan aksesuarlara bakabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: SIKMA KEHRİBAR PİYASASINDA EN ÜST DÜZEY TESBİH OSMANLI KEHRİBAR (ALMAN SIKMASI - OLD FATURAN - BAKELİTE) İSİMLERİYLE ANILAN TESBİHLERDİR. BU TESBİHLERİ DEĞERLİ KILAN ŞEY ESKİ OLUŞUDUR, MİNİMUM 80 YILLIK MALZEMEDEN YAPILIRLAR. HARE YAPILARI HELEZON DİYE TABİR EDİLEN ÖZEL FORMADIR. RENKLERİ TAMAMEN DOĞAL OLARAK VİŞNE RENGİNE GELMİŞTİR. HABBE GİRİŞLERİ VE İMAMELERİ HAVŞALIDIR. BUNDAN 80 YIL ÖNCE DEDENİZ BÖYLE BİR TESBİH ALMIŞ VE KENARA KOYMUŞ OLSAYDI ŞU AN Kİ GÜNCEL FİYATI TAKRİBİ 50 BİN (50.000) TL CİVARINDAYDI. İŞTE BU KOLEKSİYON ALTINDA LİSTELEDİĞİMİZ ÜRÜNLERİN TAMAMI ÖZEL DÖKÜMDÜR, BİREBİR ALMAN FORMÜLÜDÜR. TESBİHLER 30 YIL SONRA VİNTAGE, 80 YIL SONRA ANTİKA KATEGORİSİNE GİREBİLECEK DÜZEYDEDİR. DEĞERİ GÜNDEN GÜNE ARTACAKTIR. BOYALI ÜRÜNLERİ KESİNLİKLE BU SERİ İÇİNDE BULAMAYACAKSINIZ SADECE EN İYİLERİ OLACAK. TÜM TESBİHLERİMİZ ZAMANLA RENK ALIP VİŞNE FORMUNU YAKALAYACAKTIR. TESBİHLERİ DOĞAL RENKLERİ SARIDIR, ÖZEL FIRINLAMA İŞLEMİYLE BOYASIZ BİR ŞEKİLDE MİŞMİŞİ VE KAHVE (TÜTÜN) FORMLARINA GETİRİLMİŞTİR. ALACAĞINIZ TESBİHLER ANTİK MALZEMEDEN ( 3 YILLIK) ÖZEL İŞÇİLİKLE ÜRETİLMİŞTİR. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
11 mm Mişmişi Alman Faturan Sıkma Kehribar Tesbih 11 mm Mişmişi Alman Faturan Sıkma Kehribar Tesbih faturansıkma11
11 mm Mişmişi Alman Faturan Sıkma Kehribar Tesbih

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.